perjantai 26. helmikuuta 2016

Bloggeriin muutto

Päätin vaihtaa blogini bloggerin puolelle nyt ennenkuin blogiarkisto ehtii kasvamaan. Vuodatusta käytin joskus aikanaan mutta nyt mulla vaan meni hermot sen kanssa. Tekstinkäsittely oli todella turhauttavaa, tekstiä oli mm. turha lihavoittaa tai alleviivata, ne eivät näkyneet julkaistussa tekstissä ollenkaan. Myöskin kommenttien kanssa oli ongelmaa, vaikka hyväksyin ja julkaisin kommentteja niin ne eivät tulleet ollenkaan näkyviin blogissani kuitenkaan. Lisäksi ongelmia oli myös sivupalkin kanssa.
Joten täällä nyt sitten jatketaan normaaliin tapaan, tervetuloa vaan!

Käsityöt ovat jäänneet vähän vähemmälle huomiolle parin päivän aikana, aloitin hyvissä ajoin kevät siivoilun. Kävin läpi kaikki kaapit jota asunnostamme löytyy ja järjestelin ne, heitin kaiken turhan pois tai kiertoon eteenpäin. Kylpyhuonekin sai tehoputsauksen lattiasta kattoon ja samalla lähti roskiin vanhat meikit joissa päiväykset jo menneet aikapäiviä sitten. En oikeastaan ennen viime vuottta edes ollut tajunnut katsoa kuinka kosmetiikassa on se pieni purkin kuva ja esim. 12M merkintä, että se olisi se päiväysjuttu. Kaikkea sitä oppii. Oon vielä aina ollut semmoinen hamstraaja että kaikkea kivaa, pientä, söpöä kilkettä meikki- ja korulaatikot täynnä vaikkei niitä tulisi koskaan käytettyäkään. Teini-ikäinen serkkuni sai hyvän saaliin kun komensin hänet käymään ja törkkäsin kaiken turhan itselleni mukaansa.
Vaatekaapillenikin kävi samoin, risat trikoot menee pinoon että teen niistä kierrätyslankaa ja muuten vähemmänkäyttöiset lähti joko hyväntekeväisyyteen tai kellariin odottamaan käyttöä.

Blogin muutto siis jatkukoon sen aikaan kun ruoka laskeutuu (jauhemaksakiusausta, söin ensimmäistä kertaan ja täysin vastoin odotuksiani se on aivan älyttömän herkullista) ja sitten jatkukoon kodin siivous, josko sitä vielä ennen nukkumaan menoa saisi puikot tai koukun napattua hetkeksi käteen.

Mukavaa viikonloppua!

Emmi


1 kommentti: