tiistai 8. maaliskuuta 2016

Sairastupa kuittaa

Huomenta!

Pikainen postaus vain, kiitos s-posti kortista SNYlleni, viesti pääsi perille. Jostakin syystä se sattui kyllä löytymään roskapostikansiosta mutta mulla on kyllä tapana vilkaista sinnekin päivittäin, sinne joutuu välillä ihan asiallisetkin postit.


Innolla odotan paketin saapumista, kunhan löytää mutkista huolimatta tiensä perille :) Ihanaa naisten päivää SNY:lleni että kaikille muillekin !


Meillä taas sairastetaan, Niilo-pikkuinen on vähän kuumeessa ja kauhea nuha, meillä mieheni kanssa vain sitkeetä flunssaa ilman kuumetta. Kokoajan pitää jotakin olla, ärsyttävää. Meidän oli tarkoitus lähteä sukuloimaan loppuviikosta Forssaan mutta saa nähdä jääkö nyt sitten väliin. 
Kirjoittelen taas paremmin kun tuo pieni nuhapossu antaa siihen tilaisuuden.

Iloista tiistaita!

Emmi

2 kommenttia:

  1. Voi. =( Meilläkin pyörinyt tautia enemmän ja vähemmän =/ Toivottavasti tervehdytte reissuun. Pakettikin taisi viimein löytää perille, ainakin oli poistunut seurannastani =) Snysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla kyllä juu sitkeitä flunssia liikkeellä, tuntuu että vähän kaikilla jotakin :( Musta tuntuu että me jätetään tää reissu nyt väliin, tai siis siirretään ajankohtaa vähän, siellä on nyt anoppilassakin potilaita, niin mennään sitten mielummin kun kaikki terveenä, sen verran harvoin kuitenkin nähdään että kivempi kaikille kun kaikki jaksaa hyvin :) Ja kyllä, paketti löysi perille, kiitos vielä, siitä postaus ylempänä!

      Poista