tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Apua kun aika menee nopeasti. Kohta on jo vappu ja toukokuu, musta tuntuu että tää koko huhtikuu on menny. Me saatiin tässä aamulla Aleksi meille loppuviikoksi, pojalla on koulujuttuja tossa meidän viereisessä koulussa niin sovittiin äitinsä kanssa että tulee meille sitten täksi viikoksi, niin ei tarvi busseilla sohata edes takas.
Viime viikko meni puistoillessa, keinut on laitettu niin Niilo pääsi keinumaan, voi sitä riemua!
Tuntuu että Niilo on kasvanut ihan hurjasti taas muutaman päivän aikana, poika on innostunut syömään kurkkua. Kuorinut ja pilkkonut ihan pieneksi ja antannut ne lautasella Niilon eteen, innoissaan niitä siitä napsii ja harjoittelee pinsettiotettaan. Kissasta on myös nyt tullut ihan paras kaveri. Pätsi antaa Niilon silitellä ja eikä suutahda yhtään vaikka vähän kovemminkin nappaisi kiinni esim. korvasta tai hännästä. Tosi huojentunut olo, Patsy on ollut meillä kohta vuoden ja onhan kissa ollut super rauhallinen ja seurallinen alusta asti, mutta tietysti jännitti vähän että miten vauvaan suhtautuu. Tosi hyvin meni onneksi jo siitä asti kun päästiin sairaalasta kotiin, mutta nyt ihan viimisen viikon aikana ovat lähentyneet Niilon kanssa. Jos Niilo sattuu nappaamaan kiinni, nii kissa odottaa että päästää irti ja siirtyy vain vähän kauemmaksi istumaan. Ei sähähdä eikä mitään :)









Niilon neulepaita projektikin on edennyt ihan hyvin, etukappale on jo valmis, tai lankojen päättely on vielä kesken mutta ne menee sitten lopuksi. Oon huoman hassun ilmiön -niinä päivinä kun oon neulonut, oon ollut huomattavasti positiivisemmalla tuulella. Neulontaterapiaa!

Tossa eilen kattelin vähän ohjeita niihin "turvalonkeroihin" jota porukka on näpertänyt lastensaairaaloille/-osastoille. Mulla on omat kummipojat olleet keskoskaapeissa ja muutenkin vauvat lähellä sydäntä, joten ajattelin että voisin itsekkin osallistua talkoisiin ja viedä KOKSiin. Itsekin olen pienenmpänä siellä lastenosastolla joutunut sairauden takia aikaa viettämään, joten antaa hyvän kiertää! Täältä löytyy lisää tietoa!

Saatiin torstaina viimein kauan kaivattu vapaapäivä miehen kanssa. Käytiin syömässä, vuokrattiin leffa, käytiin kaupoilla, katsottiin se leffa (Ted 2, olipa muuten melko kökkö), herkuteltiin vähän ja mikä pääasia; NUKUTTIIN! Kiitos mummolle ja ukille, tuli tarpeeseen, nyt taas jaksaa paljon paremmin!



Nyt pitäisi odotella että Niilo herää ja lähteä sadetta uhmaten kaupoille ja sitten Aleksi koululle tuossa yhden jälkeen. Tänään kuulemma syödään jauhemaksakiusausta, ja kaikkien odotusten vastaisesti se on superhyvää!

Mukavaa alkanutta viikkoa!
Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti